Vouwmachines A4

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vouwmachine Papermonster F200
  Waarom vertraagt u uw werken met omslachtig, inefficiënt en onnauwkeurig met de hand vouwen? De NIEUWE papermonster F200 vouwt snel uw brieven, facturen, uitnodigingen en zelfs flyers in een perfecte standaard brief formaat (wikkelvouw + enkelvouw). Bovendien, de machine is makkelijk in gebruik, en ..
  €159,00
 • Vouwmachine Hefter TF MAGIC C6
  De Hefter TF MAGIC is een vouwmachine die antwoord geeft op het vouwen van kleine oplages brieven van formaat A4. Deze machine vouwt uw correspondentie in 3 delen geschikt voor een C6 envelop. Het resultaat is er ook naar: scherpe, rechte vouwen en dat in een handomdraai. Zo heeft u uw tijd én uw g..
  €356,00
 • Vouwmachine Martin Yale 7200
  Martin Yale 7200 vouwmachine. Voorzien van automatische papiertoevoer en opvangrekje. Onbeperkt aantal vouwsoorten zijn mogelijk. Met pictogrammen staan de verschillende vouwschema´s (4) aangegeven op de vouwtassen. Geschikt voor dagelijks gebruik van kleine opdrachten. • Compact tafelmodel ..
  €349,00
 • Vouwmachine A4 Hefter MEGA-S
  Gloednieuw! De TF MEGA-S is een ideale en goedkope oplossing als het gaat om veelzijdige vouwopdrachten. Door zijn solide en robuuste constructie is het mogelijk om grote vouwopdrachten te verwerken. De TF MEGA-S ondersteunt vier verschillende soorten vouwen. Met een eenvoud..
  €1.290,00
 • Vouwmachine Hefter TF Mini Plus
  DE HEFTER TF MINI PLUS IS VERVANGEN VOOR DE HEFTER TF MEGA-S! KLIK HIER VOOR HET NIEUWE PRODUCT.   Dankzij het “trommelvouw principe” een zéér compacte vouwmachine! Met tiptoetsen start en stopt de machine, kiest men de beste snelheid, en wordt de oplageteller ingesteld op het gewenste aa..
  €1.790,00
 • Vouwmachine Hefter TF Multi Plus
  Dankzij het “trommelvouw principe” een zéér compacte vouwmachine! Met tiptoetsen start en stopt de machine, kiest men de beste snelheid, en wordt de oplageteller ingesteld op het gewenste aantal vouwvellen. De Multi is uitermate geschikt voor het maken van kleine boekjes..
  €2.499,00