Cardprinters

 

 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • MagiCard Enduro+ enkelzijdige kaartprinter
  De MagiCard Enduro+ is een enkelzijde kaartprinter voor het printen van plastic ID kaarten (keycards). De MagiCard Enduro+ is zeer eenvoudig in gebruik en wordt standaard aangesloten middels een USB aansluiting (ethernet aansluiting optioneel). Deze kaartprinter wordt geadviseerd voor klanten die m..
  €1.599,00
 • MagiCard Enduro+ dubbelzijdige kaartprinter
  De MagiCard Enduro+ is een dubbelzijdige kaartprinter voor het printen van plastic ID kaarten (keycards). De MagiCard Enduro+ is zeer eenvoudig in gebruik en wordt standaard aangesloten middels een USB aansluiting (ethernet aansluiting optioneel). Deze kaartprinter wordt geadviseerd voor klanten di..
  €1.899,00
 • HiTi CS-200e kleuren cardprinter enkelzijdig
  De HiTi CS-200e kaartprinter is een zeer eenvoudige cardprinter standaard geleverd met een USB aansluiting. Deze kaartprinter print direct op de kaart, bij een “direct to card” printer wordt de opdruk direct door de printhead en ribbon op de kaart aangebracht. Kenmerkend voor deze printers zijn de p..
  €1.099,00
 • HiTi CS-200e flipper module
  De HiTi CS-200e flipper module wordt gebruikt om de enkelzijdige kaartprinter om te bouwen naar een dubbelzijdige kaartprinter. Deze optie kan eenvoudig door de gebruiker zelf worden gemonteerd.   ..
  €575,00