Notice: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /home/marda_kapp/DOMAIN-www.mardakantoorapparatuur.nl/www/catalog/model/tool/image.php on line 39Notice: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /home/marda_kapp/DOMAIN-www.mardakantoorapparatuur.nl/www/system/library/image.php on line 11Notice: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /home/marda_kapp/DOMAIN-www.mardakantoorapparatuur.nl/www/catalog/model/tool/image.php on line 39Notice: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /home/marda_kapp/DOMAIN-www.mardakantoorapparatuur.nl/www/system/library/image.php on line 11 Sheet lamineermachines

Sheet lamineermachines

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Lamineermachine GBC Fusion 3100L A3
  Snel, gebruiksvriendelijk en geschikt voor dagelijks lamineren| Snelle en productieve 4 rollen lamineermachine. Lamineert een A4-document van 2x75 micron in 20 seconden. Lamineert tot A3-formaat. Geschikt voor 2x75 micron t/m 2x175 micron lamineerhoezen. Groene indicator en signaal wann..
  €132,50
 • Albyco A4HE Lamineermachine
  Dit is een stijlvolle, eenvoudig te gebruiken lamineermachine met verschillende temperatuurinstellingen voor een verscheidenheid aan lamineeropties. Ideaal voor regelmatig gebruik in een (thuis)kantoor. Geschikt voor gebuik in een kantoor / thuis kantoor Gebruiksvriendelijk & aantrekkelijke ..
  €69,00
 • PAVO A4 HD Lamineermachine
  De HD () lamineermachines van PAVO zijn proffesionele laminators met een zeer goede prijs/kwaleitsverhouding. Met deze lamineermachine heeft u een betrouwbare machine voor het lamineren van documeten tot A4 formaat. Voor het beste resulaat is het mogelijk de temeratuur in te stellen. De machine is u..
  €128,06
 • Albyco A3HE Lamineermachine
  Dit is een stijlvolle, eenvoudig te gebruiken lamineermachine met verschillende temperatuurinstellingen voor een verscheidenheid aan lamineeropties. Ideaal voor regelmatig gebruik in een klein tot middelgroot kantoor. Geschikt voor gebuik in een klein tot middelgroot Gebruiksvriendelijk &a..
  €94,80
 • PAVO A3 HD Lamineermachine
  De HD () lamineermachines van PAVO zijn proffesionele laminators met een zeer goede prijs/kwaleitsverhouding. Met deze lamineermachine heeft u een betrouwbare machine voor het lamineren van documeten tot A3 formaat. Voor het beste resulaat is het mogelijk de temeratuur in te stellen. De machi..
  €157,44
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Albyco Photopro A3 Plus 335 R6 lamineermachine
  Professionele hotrol lamineermachine, uitgerust met 6 rollen, waarvan 4 verwarmd, t.b.v. een nog betere warmteverdeling. Doorvoerbreedte 330mm, doorvoersnelheid 0-105cm/min..Opwarmtijd 3 min. temperatuur regelbaar tot 160 C. Max. lamineerdikte tot 2.0 mm. LCD-display voor een nauwkeurige en eenvoudi..
  €595,00
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).