Notice: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /home/marda_kapp/DOMAIN-www.mardakantoorapparatuur.nl/www/catalog/model/tool/image.php on line 39Notice: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /home/marda_kapp/DOMAIN-www.mardakantoorapparatuur.nl/www/system/library/image.php on line 11 PAVO

PAVO

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • PAVO Wire Master wire pons-bindmachine
  Licht wire pons- bindmachine voor het verwerken van 6,4mm draadruggen. Ponst 34 rechthoekige gaten Max. diameter wire 14,3 mm Ponst maximaal 10 vel (70 grams) Bindt maximaal 120 vel (80 grams) Verstelbare papieraanleg Papiersnipperopvangbak ..
  €59,00
 • Pavo HD Wire Binder *RONDE GATEN*
  De Pavo HD Wire Binder is een handmatige pons- en bindmachine. Het unieke van deze machine is dat hij ronde gaten kan ponsen. De machine ponst 34 ronden gaten zodat u met een 3:1 draadrug een prachtig document kan maken! Geschikt voor organisaties met kleine een behoefte (ongeveer 5-20 binding..
  €196,00
 • PAVO A4 HD Lamineermachine
  De HD () lamineermachines van PAVO zijn proffesionele laminators met een zeer goede prijs/kwaleitsverhouding. Met deze lamineermachine heeft u een betrouwbare machine voor het lamineren van documeten tot A4 formaat. Voor het beste resulaat is het mogelijk de temeratuur in te stellen. De machine is u..
  €128,06
 • PAVO A3 HD Lamineermachine
  De HD () lamineermachines van PAVO zijn proffesionele laminators met een zeer goede prijs/kwaleitsverhouding. Met deze lamineermachine heeft u een betrouwbare machine voor het lamineren van documeten tot A3 formaat. Voor het beste resulaat is het mogelijk de temeratuur in te stellen. De machi..
  €157,44
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).